Everest Basecamp Trek

Jeg har udgivet en billedbaseret bog om Everest Basecamp trekket via Gokyo og Cho La passet. Der er billeder på alle sider i denne bog og kun en mindre mængde tekst til at understøtte. Af hensyn til fotograferne blandt publikum kan man også se både hvad kamera billederne er optaget samt indstillinger, der er brugt.

Gennem billederne får du et indblik i hele turens forløb og hvilke fantastiske oplevelser denne meget smukke men også udfordrende trekkingtur vil give dig. Bogen kan både bruges som forberedelse til turen eller som et godt minde om den utrolige oplevelse, som det er at trekke gennem nogle af de mest imponerende omgivelser i verden.

Udsigten fra Gokyo Ri er fantastisk, her med bl.a. Everest, Lhotse og Nuptse i baggrunden.
Everest og til venstre herfor Changtse også kaldet Everests nordtop fotograferet fra toppen af Kala Pattar.

Bogen kan købes direkte fra forlaget BoD’s hjemmeside via linket nedenfor. Bemærk at bogen også kan fås som e-bog og at den af hensyn til en fornuftig størrelse på salget er skrevet på engelsk. Du kan også få den direkte fra mig, signeret naturligvis. Enten henter du den selv i Holte eller også sender jeg den via GLS for 40 kroner i forsendelse. Prisen for bogen er 180.-

Link til bogen hos Books on Demand.