Nepal – verdens bedste trekkingland

shutterstock_176969939Nepal er og bliver et helt unikt land, for mennesker som elsker at være aktive og blive udfordret. Trods Nepals beskedne størrelse, som kun er 3,5 gange større end Danmark, har landet noget for enhver. I Nepal har man nemlig mulighed for at opleve alt fra Himalaya bjergene, trekking, bjergbestigning til subtropisk jungle i lavlandet og sidst Nepals fantastiske kultur i midtlandet. Nepal byder på utrolig mangfoldig natur og en fuldstændig spektakulær kultur og befolkning. Nepal er sjældent et land, man lige glemmer, når man er hjemvendt fra rejsen.

Trekking i bjergene

Højlandet i Nepal

Alle mennesker burde i løbet af deres liv, gøre sig selv den tjeneste at opleve Himalaya og højlandet i Nepal, hvilket fremstår fuldstændig fantastisk. Nepal er vidunderligt at opleve, med et meget begrænset vejnet og ingen jernbaner. Derfor bevæger man sig gennem bjergene langs de utallige mange smukke stier. De meget begrænsede transportmidler betyder at naturen fremstår mere ren og uberørt, end man kan finde den andre steder i verden.

En vandretur eller trekkingtur på disse kanter, vil give et mere autentisk billede af Nepal, og den befolkning som bor oppe i bjergene. Mødet med livlige landsbyer, en yderst venlig befolkning samt mulighed for at se fantastiske udsigter fra højderne, vil fuldstændig tage pusten fra en.

Trekkingturen vil føre dig gennem landsbyer, rismarker, rhododendronskove, et unikt flora og fauna og hele vejen op til de snedækkede pas i bjergene, som befinder sig over 5.000 meter over havets overflade. Trekkingture i Nepal vil dermed give dig en oplevelse for livet, hvor ikke ret mange kan sige de har været.

shutterstock_123487876Trekking og Kipling Travel

Nepal er et unikt og særpræget land, som gemmer på mange kulturskatte, mystik og en enestående natur. I et så særpræget land hører der ofte også mange spekulationer til, hvorfor det kan være fornuftigt af forhøre sig hos et videns/rejsebureau inden afrejse. Kipling Travel har siden 1987 rejst landet tykt og tyndt, og har dermed ekspertise i rejser i det nepalesiske samfund.

Ejeren af Kipling Travel, Lars Gundersen, er endda Nepals turistambassadør i Danmark. Derudover har han arbejdet på Nepals konsulat og siddet i bestyrelsen for Dansk-Nepalesisk Selskab. Ligeledes har mange af rejseledere i Kipling Travel stor engagement i Nepal. Det er dermed svært at finde mere kompetent hjælp til rejser til Nepal.

Med Kipling Travel har du mulighed for at se Nepal fra oven, der med et kæmpe udvalg af trekkingture til Nepal, kan tilbyde en oplevelse for livet. Ved at gå i bjergene, ser og oplever man mange flere ting, end ved blot at sidde i en bus eller bil. Med Kipling Travel, får du oplevet det ægte Nepal, og ikke kun de populære turistattraktioner.

shutterstock_74759143